Wikipedia

Rezultatele căutării

21.07.2016

☆~Netu-i bun și omu' îi copt~☆

Salut! 


Astăzi voi expune o întâmplare de-a mea, ce pentru mulți oameni&pe bună dreptate, reprezintă poate o naivitate și o pată neagră din viața cuiva.

Totul începea acum mai bine de 7 ani, abia descopeream internetul modern, și eram proaspăt întors pentru prima oară în România. Aveam 18 ani, un puști oarecum trecut prin viață dar pe de altă parte aveam destule lacune și naivități.

Într-o zi, mă gândesc poate din motiv de singurătate poate din motiv de simplă joacă, poate din ambele motive poate chiar din mai multe, să instalez GTA SAN ANDREAS să încerc să văd dacă se poate juca ONLINE(să pot cunoaște mai multă lume).

Toate bune și frumoase, ajung la concluzia că există multe servere cu o medie de 10 persoane, unele având zeci, altele sub 5, etc... Umblând pe cele românești, cunosc anumite persoane ok, însă observ că mulți erau extrem de agresivi, vulgari etc.. așa că mă gândesc serios să încerc să creez un server pe care să-l pot gestiona ca și propietar în care să pot să ofer administrari altora etc... 

Început<=>Eram pe server împreună cu 2-3 amici, ne jucam, discutam etc.. și la un moment dat apare EA. Intrăm în discuții, eu la acea vreme eram ca și acum foarte natural însă chiar nu mă gândeam deloc la ce a urmat să se întâmple. Eram destul de pur în gândire și atitudine, și doream maxim o prietenie. Observând totuși că EA (ALESSIA) în ciuda faptului că eu nu păream cel mai interesat de ea din cei de pe server, se tot apropria și dorea sa comunicam sa ne cunoastem, ne facem schimb de ID-uri(YAHOO); discutăm o perioadă, ajung să primesc de la ea câteva zeci de poze, și eu la rândul meu oferindu-i câteva cu mine.

Cuprins<=>Timpul trece, și se fac deja câteva săptămâni bune de când "pierdeam" nopți împreună, discutând fel de fel de lucruri, jucându-ne pe GTA(pentru cine nu cunoaște e un joc simulator în care te plimbi cu mașini prin orașe etc...) chiar simțindu-ne foarte foarte bine.

Într-o zi, după mai bine de un an de discuții(știu, naiv în ciuda faptului că, chiar aveam sentimente față de acea persoană) la un moment dat, ajunge să îmi dea o veste neplăcută, extrem de neplăcută. Inceputul veștii plecase cu o discutie in care eu, ea și mai mulți pe server făcusem o glumă de fapt chiar o provocare ca până la urmă chiar să ne întâlnim și să ne cunoaștem "FACE2FACE" cum ar spune unii, un lucru extrem de normal, dat fiind și marea naivitate a mea să stau mai bine de 1 an cu cineva PE NET. 
Ea tot îmi spunea ca nu am curaj etc.. eu i-am spus ca sa nu ma provoace ca ma duc pe jos a doua zi etc.. mici intepaturi, aparent nevinovate si inocente la fel cum faceau si amicii de atunci din joc/yahoo.

Încheiere<=>Într-o seară, ajung acasă și din discuție în discuție ea îmi spune ceva gen "ți-aș spune ceva dar te superi rău și nu vreau să-ți fac vre-un rău".. Până la urmă insistând, aflu că "Are o boală foarte gravă la inimă, și riscă sa mai trăiasca doar maxim 3 luni". Pam pam;..............................................
Nu vreau să par deloc dramatic, sau să găsesc vre-o scuză, dar eu pe acea persoană fie ea virtuală și invizibilă, și ireală poate, eu chiar îmi lipisem sentimente. 
I-am spus că îmi ofer eu inima doar ca ea sa traiasca. A spus nu fii prostuț, ca nu as accepta niciodata asa ceva, am insistat, insistat, insistat... n-a vrut. Ea{in această poveste} avea o casă in Valencia, și acolo mi-a spus mai apoi că găsise un donator și va avea nevoie de circa 5 luni de recuperare. Pe lângă acestea, am căzut amândoi de acord să ne întâlnim la ea în Baia Mare(adică la circa 500 km distanță de unde stăteam eu). Toate bune și frumoase, Îmi da si numarul de telefon in premiera după un an(știu, super naiv din partea mea  BIS) și decidem ca a doua zi(ea spunând mai mereu nu cred nu cred, visu ei etc..) să ne vedem ori la Gară ori la McDonalds ori la o adresă pe care mi-a dat-o. Anunț când plec și când ajung, 0. Gara goala, iau taxiuri, ma duc la McDonalds, și acolo 0, caut adresa pe care mi-a dat-o(aflu că nu există, știu, extrem de naiv); Am greșit mult, am avut mai bine de 50 ore nedormite... eram un puști, însă față de acea persoană nu am greșit cu nimic, mi-am făcut datoria, și-a bătut joc, am aflat mai apoi cine era, o altă fată cu idenitate falsă. Puteam foarte simplu să mă răzbun, dar am preferat să o las în voia sorții. 

Concluzie<=>În ciuda faptului ca poate mulți citind această postare se vor râde, se vor întrista, sau vor fi dezgustați, dezamăgiți de ceea ce sunt eu sau de acest blog poate, blogul în sine este o cale către informație, și pilda de astăzi nu sunt eu ci alta: Oameni buni; În caz de, în afara cercurilor voastre de prieteni, sau de prieteni din Facebook, mai dați de cineva care pentru voi emană interes; NICIODATĂ să nu vă încredeți doar în poze oferite, pentru o persoană ca să se autentifice, in primul rând trebuie să NU aibă de ascuns în caz de îi cereți web-cam, WhatZapp, număr telefon sau cont de FACEBOOK sau să vă întâlniți și ocolește, să încetați orice discuție cu aceste bacterii ale internetului. Internetul este ceva bun, util, însă dacă pică(și chiar des) pe mâna unora cu intenții rele, poate să fie destul de devastator. Mersi că m-ați suportat și o să fie cu siguranță unul din puținele sau chiar singurul articol despre mine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu