Wikipedia

Rezultatele căutării

iulie 18, 2016

【~Islam~】

Salut!

❃Descriere❃ ➠Islamul este religia musulmană care cuprinde circa 1.5 miliarde de oameni. Principala lor carte este Coranul.

❃Conținut❃ ➠Personal sunt sătul până peste cap de această religie. Înăinte de toate, dacă cineva credea că, Creștinismul este cea mai tânără religie, ei iată că s-a înș€lat. Islamul e născut practic la câteva zeci de ani de la stăpânirea rasei mongoloide amestecate cu sângele persan, undeva la 500 de ani după religia Creștină.
    Lăsând astea deoparte, eu ne fiind un Creștin practicant, tind să precizez că la fel ca în toate religiile, aceasta a fost creeată cu scopul de a ține în     frău populațiile absolut teribile proveniente din adâncurile orientului. 

Dacă cineva are nevoie totuși de memorie împrospătată vreau să aduc la cunoștiință faptul că în vremea Israelului care era în mare aliantă cu           lumea Europeană, hoardele de aur arabo-mongole au atacat non stop "țara sfântă" până la necesitatea unui RĂZBOI SFÂNT sau așa zisor                 CRUCIADE.

Dacă cineva are nevoie și de mai multă informație, doar să se gândească la faptul că Europa a fost NON-STOP bombardată, de această CIUMĂ, iar    cele mai mari lupte le-au dat chiar cei din spațiul CARPATO-DANUBIANO-PONTIC, și în mod special România. 

❃Încheiere❃ ➠Luptele pe care le-au dus Vlad Drăculea, Mihai VIteazul, Ștefan Cel Mare, Burebista, Tomiris și mulți alții, au fost eroice și datorită lor România          are un numar relativ redus de musulmani în comparație cu majoritatea țărilor Europene.

Sunt de părere că singura soluție este deportarea pașnică a acestor oameni, să trăiască la ei în cele peste 20 națiuni musulmane, dacă aici pe pământ European se simt ofensați de un creion și o foaie. 

{postare mai veche, 15 Ianuarie 2015}

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu