Wikipedia

Rezultatele căutării

ianuarie 26, 2020

Virusul chinezesc & sfârșitul lumii

~Salut!

~Dacă nu erau suficiente, criza politică majoră Iran-U.S.A.; incendiile din Australia.. 2020 continua ca început de an șoc și cu un virus cum omenirea nu a mai văzut de la ciuma bubonică încoa'.

~Câteva cuvinte despre trebuiesc adăugate..

~În primul rând este un virus care a ucis zeci de oameni, îmbolnăvit mii și a pus în carantină majoră peste 10 orașe din China cumulând zeci de milioane de oameni.

~Au fost primele cazuri de îmbolnăviri și în Europa.

~Dacă stăm să analizăm scurt și la obiect, virușii exista de miliarde de ani, fiind superiori bacteriilor datorită dimensiunilor lor mult mai mici și chiar și a rezistenței lor.

~Așadar, dacă ar fi să facem o comparație virus-om. Este ca și cum am face o comparație S.F. Între o civilizație extraterestră cu câteva milioane de ani avans tehnologic. Așadar chiar dacă nu cred mai deloc că asta ar fi distrugerea omenirii, cu siguranță nu-i de glumit pe seama acestei nenorociri.

~Și de ce nu cred că ar fi acesta cel mai eficient și discret mod de distrugere? Simplu, pentru că există unul și mai plauzibil, și deja existent de zeci, poate sute de ani, poate zeci de mii de ani dacă vorbim de prima intersectare brutală Homo Sapiens cu Neanderthal. 

~Despre ce e vorba? Simplu, la nivel global consider că prostia, ignoranță, răutatea, curvăsăreala a infestat deja miliarde de oameni, așadar chiar dacă în mine mai există o mică luminiță de speranță, nu cred că mai este cale de întoarcere, ceasul ticăie tot mai tare.. 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu