Wikipedia

Rezultatele căutării

ianuarie 13, 2020

2020-An fabulos si revolutionar pentru lumea IT

~Salut!

~Astazi prezentam ceva special pentru lumea IT. Este vorba de doi pași uriași pentru omenire in domeniu.

~Voi începe cu primul, și anume Microsoft Flight Simulator. 
Va revuluționa pe de-a întregul lumea jocurilor dar nu doar a jocurilor, după cum spune și numele, reprezentând un simulator de zbor. 

~Acest program este implementat de către Microsoft și este în testări dar destule imagini și filmări se găsesc pe internet.
~Conține practic o gamă largă de avioane cu care vei putea zbura oriunde în lume, programul dispunând de un sistem de interpretare & proiectare video LIVE din SATELIT. 

~Evident imaginile nu vor fi chiar live dar se spune că actualizările vor fi la zi.

~Teoretic ca să poți accesa acest joc, ar trebui să-ți construiești un computer mai scump decât un avion, doar resursele de spațiu ocupând aproximativ 2 milioane de giga.

~Vesti bune asigură că aproape orice computer modern va putea rula acest sistem, datorită muncii microsoft prin sistem Cloud. Toți utilizatorii probabil vor cumpăra sistemul (unde între 50 și 100 €) și apoi vor avea un abonament pentru a putea rula pe server, probabil și acesta având o sumă de 5-20 € x lună.

~Pentru cei ce vor să-și vadă propria casă din zbor sau pur și simplu întreaga lume la grafică amețitoare, cred totuși că prețul este foarte bun. 

~Ofer aici o mică sclipire din minunatul joc, deasupra a 9 orașe frumoase: https://www.youtube.com/watch?v=Z2HwLeJSAGc

~Acum trecem la pasul 2, un alt pas extraordinar și revoluționar de data acesta făcut de Facebook și anume: Facebook dating.

~Acest sistem se spune că va fi disponibil în Europa din 2020 chiar la începutul anului, și va revoluționa conceptul de dating.

~Pe lângă faptul că toate conturile vor avea autenticitate, va dispune de sisteme complexe ce vor permite lumii mai puțin sociale(cum poate-s și eu) să găsească persoane potrivite.

~Așadar, un an fierbinte pentru lumea IT și nu numai. 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu