Wikipedia

Rezultatele căutării

decembrie 17, 2017

Europa FM-Educația&PSD-ul

~Salut!

~În timp ce găteam în bucătărie ceva paste(găteam e mult spus, știu), ascultând la Europa FM aud că astăzi vor ieși iar lumea în stradă pentru proteste, m-am gândit să scriu acest articol.

~Ce proteste? Bineînțeles, proteste împotriva PSD-ului și legilor îngrozitoare ce au pregătit.

~Am stat și am ascultat 5 procurori ce au explicat o parte din cadourile pe care acești "baroni" pregătesc să le promulge.

~Una din marile beneficii pentru PSD și pentru România(bineînțeles că-s ironic&total dezgustat) este faptul că pedofilia va fi legalizată. 

~Un alt mare avantaj pentru frații după chip și asemănare PSD, bineînțeles că vorbim de hoți, este că nimeni nu va mai putea să-i filmeze când fac infracțiuni fie ele de furt, ultraj sau orice, fără să le ceară acordul.

~Un alt mare avantaj pentru România, ce va salva practic economia și neamul, este că de exemplu dacă un "pește" scapă din mâini o fată mai năzbâtioasă așa, ea se duce la procurori, politie etc... Ea nu va mai putea avea dreptul la protecție de nici un fel, mai mult, infractorii acuzati vor putea da nasul cu acuzatoarea si la proces, pot avea dreptul la informatii publice gen adresa ei nume parinti si multe altele.

~Sunt multe nereguli, sincer, chiar dacă știu că e foarte puțin, cei care ies în stradă și protestează sunt niște eroi. Cu siguranță însă fără o schimbare din temelii nu se poate face nimic, eu întotdeauna am spus că fără vărsare de sânge, fluvii întregi, nu se poate schimba un popor.

~Este trist, este nevoie de mult mai multă educatie de la părinți, apoi școală, și nu în ultimul rând societatea care trebuie să șlefuiască omul pentru testul său final ca să scoată capul..

~Sunt multi oameni buni dar care au nevoie de îndrumare, cum turma de oi are nevoie de un păstor să le îndrume așa și poporul are nevoie după educare, să își crească puterea, numele... Astăzi ca astăzi situația e foarte gravă, avem enorm de mulți analfabeți cu limbaje obscene, atitudini la limita legii și ignoranți cu școală dar fără educație(circa 50% probabil)! 

~De aceea este foarte greu să dai o luptă, o revoluție, o spunea și regele Mihai într-un interviu nu foarte vechi, în care prezenta societatea românească împărțită în două, poate chiar 3... 

~Cei care luptă pentru Europa Vestică, U.E. Și de exemplu anti creștinismul majorității parlamentarilor europeni. Cei care luptă pentru furat gen majoritatea PSD si parlamentarii în general, pe curentul estic rusofon... și nu în ultimul rând, cei care-și iubesc patria necondiționat, și care cu moderație fie tac și înghit, fie protestează pașnic împotriva acestei societăți manelizate, și ignorante tot și tot mai mult:)

~Păcat, mare păcat, țara după cum arată se duce de râpă, văd multe nereguli și tac ca un laș ce sunt.... Am rămas cu scrisul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu