Wikipedia

Rezultatele căutării

decembrie 23, 2017

Dacii&identitatea;

~Salut!

~Am ajuns la subiectul poate cel mai compatibil cu titlul acestui blog, și anume identitatea acestei națiuni care este sinonim cu Tracii/Dacii/Geții.

~Acum peste 7000 de ani se scriau niște tăblițe găsite la Tărtăria, tăblițe ce demonstreaza clar că nu Sumerul este leagănul civilizației mondiale ci spațiul Carpato-Danubiano-Pontic;

~Așadar, cu 2000 de ani înăinte ca Sumerul să existe, exista o civilizație înfloritoare în spațiul actual al României, civilizație care mai apoi s-a numit treptat Cucuteni, Traci, Geți Daci etc...

~Spre rușinea mea acest articol va fi doar o fărâmiță din ce știu despre identitatea acestui popor&tot spre rușinea mea ceea ce știu este doar pilon din temelia acestui curent necesar pentru a trezi "poporul fără identitate este ușor de manipulat";

~Păi s-o luăm simplu și eficient, în primul rând se știe că masonii au ales numele acestui popor, și la distanță de doar câteva voturi, numele ar fi fost Walachia/Valahia/Dacia sau ceva de genul, primele 2 reprezentând nume găsite pe cele mai vechi hărți ale omenirii, fiind acolo la loc de cinste cu primele 5-10 popoare ale lumii!

~Se pare că numele de România a fost ales din 2 motive, unul pentru diplomație&geopolitică, numele însuși pe lângă faptul că a ajutat și ajută multe nume politice din Europa(România inclusă) pentru a își menaja dar și extinde averile uriașe, al 2lea este pentru că numele de România inspiră pentru potențiali dușmani un nume de temut derivat din numele capitalei eterne, Roma.

~Totuși vreau să subliniez un lucru pe care poate nu mulți îl cunoșteau, Roma are 2 legende care vorbesc despre creearea ei, una cea cu Troienii care s-au refugiat în peninsula Italică și au creeat Roma&a doua despre Romulus și Remus amândoi cu străbuni Traci.

~Așadar Roma a fost creeată de România și nu invers. Cel mai bun consilier al lui Ioan Paul al 2lea spunea că Latina a fost scrisă la Nord de Dunăre în estul Europei. Oare unde?

~În perioada primilor 100 ani IHR a trăit un rege, numit Burebista. În viziunea mea este cel mai mare rege din istoria cunoscută a poporului român. Practic în aceeași perioadă cu cel mai mare împărat al Romei (despre Iulius Cezar este vorba) avea un teritoriu de circa 1 milion de kilometri pătrăți, asta însemnând că astăzi România ar fi fost cea mai mare țară din U.E. Peste Germania UK Franța.. 

~Mai trebuie spus despre marele rege Burebista, ca avea practic jumatate din Europa sub sceptrul său, și a murit în acelaș an&acelaș mod ca și Julius Cezar, acelaș Julius Cezar ce a refuzat mereu să atace Dacia.

~Peste 20 de împărați ai Romei au fost din spațiul de astăzi cunoscut al României, iar dacă mergeți în Vatican, o să vedeți că cele mai mari statui de acolo reprezintă statui de daci, cu posturi mândre, impunătoare!

~Ca să nu mai spunem că după ce Traian, cel mai de succes împărat al Romei, a cucerit 15% din Dacia, jefuind nu capitala ei ci centrul spiritual, practic o zonă destul de demilitarizată sau cel puțin fără foarte multă temelie strategic, defensivă, stăpânul Radix Omnium Malorum Avaritia (R.O.M.A.) a ținut cea mai mare festivitate din istoria omenirii, 123 de zile, au fost scutiti de taxe 5 ani locuitorii Romei& Roma s-a redresat economic. 

~Constantin Cel Mare i-a cinstit mereu pe Daci și în garda lui personală erau predominanți;

~De știut și faptul că școlile de gladiatori erau împărțite pe origini, de exemplu erau cele ale Galiei(francezii), Celților(britanicii), Grecii, Tracii(români, bulgari, sârbi) etc..  dintre toate aceste școli care erau, peste 10 popoare, cele tracice «și predominant geto-dacice au avut cel mai mult succes în lupte;

~Spartacus, cel mai mare gladiator din istorie, cel care practic a înfruntat cu succes Roma cu doar o mică armată de gladiatori, s-a născut în Bulgaria de astăzi este adevărat, dar de ce nu observă nimeni că la acea vreme Bulgaria făcea parte din imperiul lui Burebista, care avea capitala în centrul României!?
Așadar să-i dăm cezarului ce-i al lui, adică să-i dăm Bulgariei acest nume de erou dar să se știe că era Geto-Dac. 

~Iar ultimul dar nu cel din urmă, unul dintre cei mai mari regi ai goților(copiii geților), părinții Germaniei, Alaric 1, născut în Dobrogea după ce zdrobea Roma prin 408, spunea "ah, răzbunare dulce răzbunare";


~Vă las pe voi să trageți concluzii, și sper ca spusele mele doar să lumineze și să aprindă sufletul, să dea curaj pentru cercetare și cunoaștere; 

~"Nihil sine Deo";







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu