Wikipedia

Rezultatele căutării

octombrie 26, 2017

Și începusem bine..

~Salut! 

~Un gând de materializat în biți. Este vorba despre omenire de la primii pași până astăzi....

~S-a ajuns rău, avem creeatorii de "BIG BANG-uri" prin Geneva și alte locuri însă nu sunt în stare să vindece circa 500 boli destul de grave. 

~Oameni care au capacitati memorative bune/foarte bune, ajung cresc in scoli au note mari, ajung in societate, urca, salarii bune, unii dintre ei ajung si sus de tot si cer finantari... acele finantari ajung sa coste sute de miliarde de € ca sa demonstreze cât de prosti suntem noi cei care-i suportam:)

~Practic "ne laudam" ca mor oameni  de foame si sete dar finantam proiecte in care se vrea demonstrația că omul este Dumnezeu. 


~Trist, incepusem bine, până și teoria Adam&Eva suna binișor, încet încet s-a ajuns la foc/roată, apoi oameni cu adevarat de știință, majoritatea dintre ei c-o cruce la gât! Au creat gen atâtea lucruri minunate de la hârtie igienică, bideu, până la nave ce ating 50.000km/oră....ca să ajungem să fim conduși de poligami, pedofili, curvari și pițipoance...

~Traim vremuri grele si sincer nu vorbesc apocaliptic  însă parcă-i prea de tot. 

~Erau vremuri cand lcururile mergeau frumos acum amestecam mult si e grav. Eu ca un amator blogger poate imi permit luxul sa fac tot felul de articole care sunt doar parerea mea, simtul meu, însă trăim vremuri în care cuvintele BINE, IUBIRE, DEMNITATE, GRAȚIE și multe altele gen, ajung sinonime cu propriile lor antonime, doar de dragul "normalului modern"

~Nu vorbesc de vremurile in care barbatul si femeia erau specii destul de des intalnite mai peste tot, si aveau intradevar calitati, obligatii, datorii si beneficii, dar totusi chiar si vremurile astea de dupa anii 50 când de exemplu româncele visau la un JOSE ARMANDO sau ceva gen JAMES BOND spaniol, italian etc...


~Nu frate, acum mai toate viseaza manele, Dubay, cocalari, arabi, si sa fie cadâne pentru orice de la o înghețată până la trofee materiale. Societatea a creeat monștrii, o progenitură imensă de bastarzi, e trist totuși pentru că omenirea a ajuns mult sub triburile din Amazon sau alte zone dar încă nu-și dau seama, probabil vor intelege asta când acele triburi vor disparea complet, si nu va mai trece mult timp pân' se va întâmpla asta.... :)


~Păcat, atâta spun... Și începusem bine... 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu