Wikipedia

Rezultatele căutării

mai 22, 2018

Fonduri U.E.

~Salut!

~Astăzi am ascultat discursul domnului președinte Klaus Iohanis.

~Negru pe alb declarația cea mai relevantă mot a mot:
"Din 31.3 miliarde de € fonduri U.E. pentru investiții, avem doar 4.9 miliarde de €, pe pilonul 2014-2020"

~Acum a mai precizat că din aproximativ 23.2 € posibil de absorbit, doar 2.1 s-au absorbit sau ceva de genul. 

~Cert este că nici măcar 10% din fonduri nu s-au accesat și vorbim de maxim 7 an în care se pot absorbii și suntem peste jumătate!

~Acum, să vedem, oare cine este de vină? Păi să o luăm cu începutul, în primul rând eu, că scriu pe un blog aproape nul ca și popularitate, în loc să iau atitudine și credeți-mă aș putea!

~O altă vină o au/aveti cei încă apropximativ 10-15 milioane de oameni(nu i-am pus pe toți că unii sunt copii, alții vârstnici care au să-și trăiască și ei pensia și viața) 10-15 milioaone care la fel ca și mine, știu, dar rabdă!

~O altă vină(MARE MARE DE TOT!), o mână de incompetenți pentru că nu intră nici măcar în 1% din populație, este vorba despre groaznica birocrație dar și biurocrație, care se ocupă si de legi&aplicarea lor, respectiv cei care stau la birorouri si cand te duci le dai buna ziua le zambesti, nici un buna ziua inapoi nu stiu sa-ti dea, mai ceva sa te si injure si sictiriți!

~Ultimii, dar nu cei din urmă! Sunt primarii și guvernanții, așa zișii "lideri" politici, care în loc să lupte să facă SPITALE, AUTOSTRĂZI, CANALIZĂRI, CENTRE DE SORTARE SI EXPLOATARE A GUNOAIELOR, si multe multe altele, ISI BAT JOC MAJORITATE DIN EI, DE POPORUL ĂSTA!

~Si bonus ar mai fi, cei care fie ezită să facă proiecte și să dorească să facă ceva pe lumea asta, fie cei care au proiecte dar sunt execrabile și nu pot fi acceptate. Dar în general nu e vina lor, E VINA SISTEMULUI, NU AU SCUZĂ și VOR PLĂTI!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu