Wikipedia

Rezultatele căutării

martie 03, 2022

O.N.U.-rezoluția anti crimele umanitare ale lui Putin & oglinda politică a fiecărei națiuni.

 ~Salut!

~Chiar dacă vestea este de ieri, este o zi mare în istoria omenirii.

~Toate națiunile din lume participă în ONU(Organizatia Națiunilor Unite) și acestea au votat în legătură cu situația gravă din Ucraina.

~Națiunile lumii au votat ieri pentru ieșirea imediată a rusiei din Ucraina.

~Vestea bună este ca 141 de națiuni au votat pentru această rezoluție de condamnare și solicitarea Rusiei de a ieșii din Ucraina imediat.

~Vestea proastă este că în afara celor 4 care au votat alături de Rusia pentru continuarea acestui genocid; alături celor care s-au abținut(34 de națiuni); câteva dintre ele au demonstrat rușinea și interesele meschine, deasupra vieții și integrității unor națiuni.

~Evident că nu condamn popoarele din aceste națiuni ci politica din ele. Evident că multe dintre ele popoare mici, foarte mici sau pur si simplu depedente economic-comercial intr-un fel de Rusia sunt de înțeles, dar restul acele mari si puternice entități politice din propriile lor națiuni trebuie sa fie o voce pentru omenire, au demonstrat de lipsă totală de umanitate dar de asemenea și un pericol pentru viitorul omenirii.

~Printre aceste națiuni care fie din alianțe "tradiționale", sau parteneriate comerciale, sau pur si simplu din putinfundisme se enumeră câteva: China, India, Pakistan, Iran, Algeria și Sud Africa. 
Încă o dată, rușine acestor politicieni ale acestor popoare! 

~Dacă de la Iran și Pakistan nu aveam așteptări, celelalte patru m-au dezamăgit profund. 

~Pentru imaginea în ansamblul ei, aveți poza mai jos. 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu