Wikipedia

Rezultatele căutării

februarie 23, 2022

Trădătorii sistemului și invadatorii

 ~Salut!

~Astăzi vreau să scriu despre un subiect extrem de sensibil, și anume situația României de astăzi și mirosul tot mai puternic de pulbere/praf de pușcă ce vine dinspre est..

~Am făcut și eu greșeala umană să cad în capcanele media și să procedez cum probabil fac mulți, să ascult așa numiți analiști politici și politicieni din România mai ales, care-și dau cu părerea despre ce face Rusia astăzi împotriva drepturilor umane și de libertate mai ales ale Ucrainei.

~Inăinte să explic mai pe larg, trebuie să aduc oricărui potențial cititor că nu sunt expert în geopolitică și războaie, nu am șapte facultăți dar pe de altă parte am studiat de mai bine de zece ani geopolitică și războaiele omenirii de la primele lupte de acum șapte mii de ani până la cele din prezent. 

~Salut gestul Germaniei și mai multor natiuni de a sancționa economic RUsia dar acest lucru făra să fiu deloc părtinitor rușilor este clar o provocare pentru ei și mai mare să meargă înăinte.

~Salut de asemenea gestul autoritătilor românești, moldovene și probabil poloneze de a ajuta Ucraina fluxul de migranți etc...Cu siguranță pentru un viitor pozitiv va ajuta enorm situația politică și diplomatică între aceste națiuni.

~De asemenea, mare atenție că mulți specialiști, experți, etc... Vorbesc corect despre România și NATO dar uită că mai avem o soră mai mică numită Republica Moldova și rușii după atacul din 24 Februarie asupra Ucrainei pot foarte ușor să provoace si cel mai grav atac în orgoliul NATO si UE și anume să lovească Moldova pentru a provoca România și implicit NATO.

~De semenea, un alt scenariu cel mai provocator care foarte probabil ar declanșa al treilea război mondial ar fi atacul Rusiei asupra punctelor de defnesiva ale României și Poloniei, rachetelor de raza medie;

~Am un minim de cunoștiințe în geografie și geopolitică, demografie, statistică, încât măcar să-mi exprim dreptul pe propriul blog; asta ca în cazul în care vreodată un trădător de neam din mulții ce mișună în țara asta mă înjunghie mișelește pe la spate, să se știe de ce.

~Despre Rusia pot spune că a avut mai mereu o ideologie expansionistă si de invadare și anexare a multor popoare, au distrus multe nații și dacă nu erau Ucrainienii{părinții lor de drept care la rândul lor sunt nimic altceva decât Sciți) astăzi Rusia s-ar fi numit Mongolia.

~Oricum rușii chiar dacă au un mixt balcano-scandinavo-ucrainian în sângele lor este foarte multă ideologie așa cum am spus și mai sus, de mongoloizi, violatori de oameni și popoare.

~De aceea, revin la politicienii din România și nu numai, și la mulți oameni trădători de neam ce mișună nestingheriți și spun că "Ucraina este un popor inventat"; că "Ucraina nu a oferit drepturi românilor"; că "Ucraina nu ne dă 'Basarabia' " le spun și eu că există două motive pentru care ei sușțin asemenea aberatii:

1. Trădători de neam, pentru că ei știu sigur că spun aberații dar o fac pentru a pupa mâna invadatorilor, cum au făcut și după 4 Iulie 1940 atunci când Rusia a anexat 1 sfert din România, fie s-au ascuns ca niște mielușei ieftini trădatori de neam, fie pur și simplu au aplaudat pe ascuns și asta, ceea ce a urmat.

2. Oamenii din simpla ignoranța la fel cum vorbesc și se declară atei și că știu ei foarte bine știința cum funcționează și că BIG BANG etc.. ei cam așa vorbesc cam aceleași persoane la rândul lor trădători, care au fost toată viața niște oi ieftine făra să respecte dreptul celui de lângă, darămite să dreptul libertății unei alte națiuni.

~De asemenea este atât de amuzant să-i aud pe cei foarte prost informați și leneși într-un simplu search pe Google care spun că"Rusia nu a pierdut niciodata un război".. Cum poți să spui asemenea aberații? Rusia a pierdut războiul din Afghanistan între 79 și 89, au pierdut chiar și războiul din Korea, au pierdut pe bandă rulantă bătălii contra Japoniei și Germaniei(axei) și dacă nu erau aliații, Rusia cu siguranță astăzi n-ar fi existat.

~Ieri imediat cum mă pregăteam să gătesc micul dejun, dau drumul la radio, ghici ce-imediat a început Beatles-Immagine.. Lacrimi în ochi, nu sunt fan Beatles sau mai ales acestei piese dar cât de bine a venit... 

~Rusia a invadat Ucraina de câteva zile și paranoia din mine poate vedea doar două scenarii:

1. Un alt pact Molotov–Ribbentrop de data asta între sclavul Biden și criminalul otrăvitor Putin de a diviza Ucraina că nah "Divide Et Impera" există de pe la romani și le funcționează aproape perfect. În cel mai fericit scenariu pentru ei partea vestică ar intra în buzunarul europei și USA iar partea de est și mare parte din sud către Rusia. Asta pentru a creea un precedent pentru tensiuni și războaie ca ei să devină și mai bogați(nu le-au ajunș sutele de miliarde de pe urma COVID) au trecut pe cealaltă industrie a armamentului.

2. Că tot vorbeam de industria armamentului. Un experiment malefic și mizerabil cum a fost și primul și al doilea război e probabil cu un al treilea război mondial, în care ei speră ca noi să murim cât mai mulți, să devenim cât mai săraci și ghici ce? Ei să devină cât mai bogați.

~Pentru cine nu știe, teoretic această criză a început de prin 2014 când teoretic Vladimir Putin sclavul criminal s-a certat la Soci cu Obama pe tema Ucrainei, urmând în foarte scurt timp invazia.

Mai apoi a urmat recent (de mai puțin de 1 an de zile) o criză a gazelor cum nu s-a înteles Rusia cu UE, teoretic UE refuzând să mai ia gaze de la Rusia, cei din urmă fiind extrem de dependenți economic de Europa au decis această invazie a Ucrainei.

~Pentru cine spune ca Ucraina este o țară marionetă ori este prost și nu știe nici măcar istorie elementară, ori este rău intenționat.

~Despre oamenii din Rusia nu pot să mă pronunț negativ, singurul reproș este că faptul că stau și nu acționează tot îi fac vinovați pentru ceea ce se întâmplă. Am cunoscut multi ruși și nu puțini sunt oameni de caracter. Au și o cultură imensă, oameni de știință etc... 

Pe de altă parte este tragicomic și revin la ce spuneau mulți trădători de neam politicieni, analiști experți și alte marionete, cum că Rusia nu a făcut rău nimănui sau dacă a făcut au facut-o pentru că au fost provocați. Mă repet pactul de ciopârțire a României din 1940 a apăut pe fondul unei neutralități ale României, și de asemenea sunt tone tone de mărturii atât istorice cât și fizice(unii dintre veterani încă-s în viață sau măcar copiii acelor vremuri) care povestesc imensa diferența între un soldat german ce dădea dulciuri la copii si respectau pe oameni, veneau și-ți cumpărau ceva dacă voiai să vinzi la triplu preț, și rusii ce veneau și violau torturau si ucideau!

O altă chestie tragicomică dar mai mult tristă profund, când Antonescu vorbea deschis cu generalii din Rusia și totuși a fost tratat uman cel puțin din anumite relatări, marea "întâmplare" face că întocmai poporul pe care l-a iubit și pentru care și-a luat pe deplin responsabilitatea acelor vremuri în timp ce majoritatea dacă nu toți din politica României fugeau ca mielușeii și trădătorii, tot același popor l-a judecat si ucis. 

Și totuși o altă chestie interesantă despre Antonescu și despre politica rusiei mizerabile, este că atunci când el a stat drept în fața acuzatorilor și sunt nenumărate mărturii și citate, aceia l-au acuzat că nu este adevărat că avioanele rusești bombardau România și că au anexat o mare parte din ea.

Cum să spui așa aberații când sunt tone de relatări, până și bunicul meu care a fost chiar în febra războiului naval îmi povestea cum cădeau zeci de avioane rusești pe lângă ei.

De aia se repetă istoria, pentru că mulți o uită voiit sau involuntar! 

~Concluzia mea este că suntem abia la începutul unor severe probleme sociale, care pot premedita și un al treilea război mondial însă pe de altă parte, nu cred nici în teoria războilui, cred totuși că politicienii de astăzi sunt chiar mult mai slab pregătiți și lași decât au fost în trecut și vor accepta ca să mai ciopârțească o nație pentru interesele lor meschine evident vorbim despre "ochiul dracului".

Nu cred că vor ajuta Ucraina, dacă era așa chit că nu este in NATO sau UE, trebuia de mult să acționeze să trimită măcar 10% din forțele NATO care ar fi fost suficiente să descurajeze sau chiar să distrugă acele armate invadatoare mizere ale Rusiei.

În ciuda acestui fapt, nu știu câți dintre voi simțiți acel DEJA VU din al doilea război mondial, lucrurile se precipită exact cum se procedeau și atunci doar că evident cu un ambalaj de secol 21.

~Așadar trist dar adevărat, omenirea se îndreaptă cu pași rapizi spre acel ceas "Doomsday Clock" ticăie tot mai tare într-o direcție tot mai negativă.

Unul dintre cele mai tari proverbe din istorie spune cam așa: "Istoria se repetă."



 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu