Wikipedia

Rezultatele căutării

februarie 16, 2017

DESPRE NATO

Salut! 

~N.A.T.O. astăzi cumprinde 28 de națiuni membre: Albania; Belgia; Bulgaria; Canada; Croația; Cehia; Danemarca; Estonia; Franța; Germania; Grecia; Ungaria; Islanda; Italia; Letonia; Lituania; Luxemburg; Olanda; Norvegia; Polonia; Portugalia; România; Slovacia; Slovenia; Spania; Turcia; U.K. & U.S.A. 

~Să-mi spun și eu off-ul. În primul rând observăm națiuni cel puțin suspecte cum ar fi Albania, Turcia etc... Pe aceeași idee, este dubios modul cum aceste țări fac parte din N.A.T.O.; în schimb națiuni mult mai fragile și cu mare nevoie de sprijin cum ar fi Moldova, Armenia și Georgia sunt marginalizate.

~Apreciez N.A.T.O. dar hai să facem un exercițiu de imaginație, și anume o țară gen Turcia sau Rusia atacă Armenia sau Georgia. 

~Multă lume a observat cum N.A.T.O. a stat cu mâinile în sân pe când Rusia a anexat Crimeea de la Ukraina care întradevar nu este NATO și membrii ei au subliniat această scuză pentru lipsa de atitudine militară. Păi dacă e să gândim așa, repet, aceste cel puțin 3 națiuni care încă nu-s membre, pot fi oricând violate anexate distruse de aceste națiuni imperialiste. 

~Ceea ce este NATO astăzi, pentru mine este destul de îngrijorător. 






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu