Wikipedia

Rezultatele căutării

mai 24, 2017

Atunci Când!

Ce te faci atunci când?



~Ce te faci atunci când trăiești într-o lume în care "BINELE" este mereu în inferioritate numerică?

~Ce te faci atunci când ești singur&totuși NU?

~Ce faci atunci când președinții celor mai mari națiuni/imperii gen U.S.A.; Rusia; și altele sunt aleși doar pentru că par a fi răul cel mai mic, răul necesar, ei fiind in general mai toți o apă și un pământ, oameni FĂRĂ DEMNITATE, ce te faci!?

~Ce te faci atunci când ieși în lume oriunde și întâlnești oameni care în loc să construiască, distrug prin simpla prostie, ignoranță, sau răutate? Ce te faci?!

~ Ce te faci atunci când trebuie să evaluezi o problemă la cald, atunci când fierbe situația, ce te faci?!

~Îți spun eu acum!:); Ține minte tinere om, fie femeie fie bărbat fie fată fie băiat, în lume, contează intuiția, logica, armonia, sufletul. Degeaba pui un om cu o capacitate de stocare informațională mare să evalueze o situație rapidă. Tot cel care are sufletul curat, ordonat, aranjat, în armonie  tot acel om reușește să își facă treaba. 

~Ah da și nu uita, zâmbește:). Oriunde ai fi în societate, macar o șansă acordă-i omului. Un zâmbet, o vorbă bună, contează, crede-mă. 

~Așa că reține dragă cititor, niciodată să nu îți pierzi speranța, cumpătul, și de încheiere: 

~Fii o persoană activă fizic pentru a îți hrăni trupul; o persoană bună, darnică pentru a îți hrăni sufletul; o persoană studioasă pentru a îți hrăni mintea! 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu